Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ... ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

Ένα μεγάλο βραχιόλι ή κολιέ ακόμα και δαχτυλίδι είναι αρκετό για να αναδείξει κάθε στυλ, χαρίζοντας στο σήμερα την αίγλη περασμένων εποχών. Εξάλλου η πιο glamour ανατροπή της μόδας είναι ο συνδυασμός ανατρεπτικών κομματιών με κοσμήματα που εντυπωσιάζουν. Όποιος τύπος γυναίκας και αν είστε υπάρχει για εσάς πάντα ένα κόσμημα που σας
ταιριάζει ανάλογα με αυτό που εκπέμπετε και εκπροσωπείτε.
kosmhma-kolie-margaritaria
Η Femme fatale: ναι, είσαι αναμφισβήτητα η μοιραία γυναίκα που συνδυάζει ανατρεπτικά την εκρηκτικότητα με την ψυχρότητα μαζί. Η κοσμηματοθήκη σου είναι γεμάτη με κοσμήματα από πολύτιμους λίθους.
kosmhma-braxiolia-xeiropoihto
Το αγοροκόριτσο, που αρέσκεται στα jean , που κάνει κολλητή παρέα με αγόρια και υιοθετεί τις συνήθειες τους. Σίγουρα το δικό της κόσμημα είναι πιο διακριτικό.
kosmhma-xeiripoihto-braxioli-petalouda
Η φυσική, είναι η γυναίκα που δίνει έμφαση στην φυσική της ομορφιά, έχει καθαρό από make-up πρόσωπο, πληρώντας απόλυτα το θηλυκό αρχέτυπο. Τα κοσμήματά της αναδεικνύουν αυτό ακριβώς, την φυσική της διάσταση.
daxtylidi-petaloyda-kosmhma
Η καυτή γυναίκα, που έχει έντονο ταμπεραμέντο, είναι πληθωρική και το κόκκινο στα κοσμήματά της είναι το αγαπημένο της χρώμα.
Όποια και αν είναι η δική σου προσέγγιση να θυμάσαι μόνο ένα πράγμα… πάντα θα είσαι μοναδική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου