Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΡΟΖ!

Σήμερα βρέχει... και πλημμυρίζουν τα συναισθήματα μου για σένα, δεν θα μελαγχολήσω... δεν θα σου γράψω... θα βάλω ροζ!
Tο ροζ διάβασα βοηθάει στην έκφραση και στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων.

petaloyda-daxtylidi-kosmhma
gantia-roz
...το χρώμα ροζ, μας παίρνει μέσα από το χάος της ζωής, από περισπασμούς, καταστροφές και αναταραχές, δεσμεύοντάς μας να ηρεμήσουμε, να αποδεχτούμε και να χαλαρώσουμε.
Το ροζ που αγαπάω... συμβολίζει: Την αγαθότητα, την τρυφερότητα, τον ρομαντισμό, την φροντίδα, τα παιδιά, τη νεότητα, την ειρήνη, την φιλία, το γυναικείο φύλο, την αγάπη δίχως όρους, την κατανόηση, την ηρεμία, την γλυκύτητα, την ευαισθησία, την αθωότητα, την αυτοεκτίμηση, την θεραπεία.
roz-oval
Με ροζ διάθεση θα σου δείξω την αγάπη μου... Το ροζ χρώμα μεταδίδει θετικά συναίσθημα και χαρίζει ελπίδα, έμπνευση, ζεστασιά και άνεση. Δίνει την σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά και απομακρύνει κάθε ίχνος θυμού ή αρνητικού συναισθήματος.
kardies-roz-petaloudes
Το ροζ απογειώνεται με το μαύρο! Με ροζ διάθεση θα ντυθώ για σένα...
roz-mauro
Να ξέρεις... το άτομο που προτιμά το ροζ χρώμα, είναι ευαίσθητο, τρυφερό και αρκετά ανασφαλές. Έχει ανάγκη από φροντίδα, υποστήριξη θέλει χάδια και τρυφερότητα...
pappoutsia-skoularikia-roz
Επιλέγοντας το ροζ ως χρώμα μας βάζει στην θέση να απαντήσουμε με το συναίσθημα απέναντι στη ζωή. Οι στιγμές που κράτησα μαζί σου ήταν ροζ, με συναίσθημα, αγνές, τρυφερές... ήταν ροζ!
petalouda-roz-foto
Σήμερα που βρέχει... και πλημμυρίζουν τα συναισθήματα μου για σένα, δεν θα μελαγχολήσω... δεν θα σου γράψω... θα βάλω ροζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου